Frankrike är kort och gott ett fantastiskt land att spela golf i. Med över 600 golfbanor finns här en stor variation. Golfbanorna håller mycket hög klass och är ofta väldigt tillgängliga.

Frankrike är hemvist för Europas äldsta golfbana och landet blir ofta underskattat som golfdestination i förhållande till populära destinationer som Spanien och Portugal.

Temperaturen i Frankrike kan variera avsevärt från norr till söder. Den bästa perioden för golf i Frankrike är från maj till oktober. På sommaren kan det bli ganska varmt, särskilt i södra Frankrike.

Merparten av all golfturism från Sverige går främst till Rivieran eller till Paris.

Frankrike är en optimal golfdestination om du vill kombinera golf med fantastisk gastronomi, utsökta viner och vackra naturupplevelser.

Är du intresserad att spela golf på andra orter i Frankrike så kan vi hjälpa dig att skräddarsyr din golfresa.

Vänligen gör en bokningsförfrågan till oss

Golf

Den förväntansfulla känslan man har i kroppen när man ska ut och spela stabil golf. Att då vistas på det bästa anläggningarna i Europa krydda den förväntansfulla känslan lite extra. Att gå ut och njuta av alla fina vyer, klimatet utomlands kan beskrivas som balsam för själen. Därför vill vi på Luxury Golf Travel ger dig bästa förutsättningar att skapa oförglömliga minnen genom erbjuda denna fantastiska upplevelse.

4 Dagar
5% Off
18545 kr 19472 kr
Golfresor till Frankrike och till Le Golf National som är en Frankrikes bästa golfanläggningar. År 2018 spelades Ryder Cup här. Bo på fyrstjärniga Hotell Novotel...