Portugal är korat som världens bästa golfdestination 4 år i rad, från 2014 till 2017. Ett fantastiskt klimat med golfsäsong året runt. Med vackra omgivningar och en varm gästfrihet är det inget tvivel om att Portugal är en av de bästa golfdestinationerna i Europa.

Portugal har ca 90 banor med ett brett urval av layouts och massor av utmaningar för golfare på alla nivåer. Många av banorna är designade av kända banarkitekter, så som Jack Nicklaus, Nick Faldo och Arnold Palmer – alla har en sak gemensamt; att banorna är harmoniskt integrerade i de naturliga omgivningarna med respekt för miljön.

Generellt sett får man väldigt mycket för pengarna när det handlar om golfresor till Portugal. Landet har länge varit en av svenskarna favoritdestinationer när det gäller golfresor inom Europa.

Är du intresserad att spela golf på andra orter i Portugal så kan vi hjälpa dig att skräddarsyr din golfresa.

Vänligen gör en bokningsförfrågan till oss.

Golf

Den förväntansfulla känslan man har i kroppen när man ska ut och spela stabil golf. Att då vistas på det bästa anläggningarna i Europa krydda den förväntansfulla känslan lite extra. Att gå ut och njuta av alla fina vyer, klimatet utomlands kan beskrivas som balsam för själen. Därför vill vi på Luxury Golf Travel ger dig bästa förutsättningar att skapa oförglömliga minnen genom erbjuda denna fantastiska upplevelse.

4 Dagar
5% Off
17573 kr 18452 kr
Praia D’El Rey är en av Portugals bästa golfresorter och håller en hög klass. 2007 fick Praia D’El Rey priset som Europas bästa golfresort. Bo...