Golfen i Skottland har en lång tradition och skottarna har spelat sedan begynnelsen. Under en period av 20 år anlades mer än 20 golfbanor, från slutet av 1800-talet till 1900-talets början. Idag finns fler än 600 golfbanor i Skottland och det är inte så konstigt att flera tusen golfturister vallfärdar till Skottland för att spela på några av de många, vackra linksbanor och uppleva den råa och karga natur, som gör Skottland och landets golfbanor till en helt unik upplevelse.

Vädret i Skottland är något alla talar om! Du kan få uppleva alla årstider under samma runda, så oberäkneligt väder är det. Men även om det regnar mycket i Skottland är där faktiskt också perioder med fint väder. Den bästa tiden för en golfresa i Skottland är augusti och september, då du kan uppleva skotsk sensommar med milda temperaturer, solsken och något så ovanligt som vindstilla dagar!

Är du intresserad att spela golf på andra orter i Skottland så kan vi hjälpa dig att skräddarsyr din golfresa.

Vänligen gör en bokningsförfrågan till oss. Bokningsförfrågan

Golf

Den förväntansfulla känslan man har i kroppen när man ska ut och spela stabil golf. Att då vistas på det bästa anläggningarna i Europa krydda den förväntansfulla känslan lite extra. Att gå ut och njuta av alla fina vyer, klimatet utomlands kan beskrivas som balsam för själen. Därför vill vi på Luxury Golf Travel ger dig bästa förutsättningar att skapa oförglömliga minnen genom erbjuda denna fantastiska upplevelse.

4 Dagar
2% Off
19200 kr 19584 kr
Golfresor till Skottland och St Andrews ''the home of golf'', världens mest kända och äldsta golfbanor. Att spela golf på St Andrews är en upplevelse...