Med sina drygt 400 golfbanor så är Spanien en av Europas ledande golfdestinationer. Flera av Europas toppbanor finns i Spanien och är byggda med golfturism i åtanke. Därför hittar du ofta mycket bra hotell och restauranger i närheten av golfbanorna. De allra bästa banorna ligger utmed kusterna och områden som Costa del Sol och Costa Blanca. Det finns ett brett utbud av golfbanor av olika karaktär och svårighetsgrad.

Den spanska golfsäsongen pågår året runt och ett kännetecken för golf i Spanien är den mycket höga kvaliteten i förhållande till priset. Det är en av anledningarna till att Spanien anses vara det största golfresmålet i Europa.

Är du intresserad att spela golf på andra orter i Spanien så kan vi hjälpa dig att skräddarsyr din golfresa.

Vänligen gör en bokningsförfrågan till oss.

Golf

Den förväntansfulla känslan man har i kroppen när man ska ut och spela stabil golf. Att då vistas på det bästa anläggningarna i Europa krydda den förväntansfulla känslan lite extra. Att gå ut och njuta av alla fina vyer, klimatet utomlands kan beskrivas som balsam för själen. Därför vill vi på Luxury Golf Travel ger dig bästa förutsättningar att skapa oförglömliga minnen genom erbjuda denna fantastiska upplevelse.

4 Dagar
34437 kr
Golfresor till Spanien och till Finca Cortesin som är en av Spaniens bästa golfbanor. Finca Cortesin har varit värd för Volvo World Match Play Championship...