Golfresor till Frankrike

Golfresor-till-Frankrike


Golfresor till Frankrike och Le Golf Nation som är en av Frankrikes bästa golfresorter är något alla vill uppleva.

Frankrike är kort och gott ett fantastiskt land att spela golf i. Med över 600 golfbanor finns här en stor variation. Golfbanorna håller mycket hög klass och är ofta väldigt tillgängliga.

Frankrike är hemvist för Europas äldsta golfbana och landet blir ofta underskattat som golfdestination i förhållande till populära destinationer som Spanien och Portugal.

Temperaturen i Frankrike kan variera avsevärt från norr till söder. Den bästa perioden för golf i Frankrike är från maj till oktober. På sommaren kan det bli ganska varmt, särskilt i södra Frankrike.

Bo bekvämt på 4-stjäniga hotell Novotel Saint Quentin En Yvelines som ligger nära första tee på anläggningens båda banor. Det finns en utomhuspool och ett Sothys Spa med två jacuzzis, bastu, hamam och solarium. Njut av massage, ansikts- och kroppsbehandlingar, manikyr, pedikyr.

På Le Nation Golf ligger två fantastiskt fina golfbanor ALBATROS Course och AIGLE Course. Sommar OS 2024 spelas på mäktiga ALBATROS Course. För mer information gå in på https://luxurygolftravel.se/trip/le-golf-national/ eller https://www.golf-national.com/en/

Golfresor till Frankrike och Le Golf Nation är fantastiskt men det går kombinera andra aktiviteter under helgen. Som gäst på Le Golf National har man dock mycket nära till det kungliga slottet Château de Versailles i Versailles. Från 1682 när kung Ludvig XIV flyttade från Paris till att kungafamiljen tvingades att återvända till huvudstaden 1789 var hovet i Versailles maktens centrum under l’ancien régime. Versailles hade en stor påverkan inte bara på fransk arkitektur och konst utan även på europeisk. Ända från början var Versailles lika mycket en kunglig bostad som ett galleri för fransk konst och hantverk.

Se våra paketresor till Le Golf National:

4 Dagar
5% Off
18545 kr 19472 kr

Golfresor till Frankrike och till Le Golf National som är en Frankrikes bästa golfanläggningar. År 2018 spelades Ryder Cup här….

Du kanske också gillar…