Golfresor till Portugal

Golfresor till Portugal och till Praia D’El Rey som är en av Portugals bästa golfresorter är något alla vill uppleva. Portugal är korat som världens bästa golfdestination 4 år i rad (2014 till 2017). Ett fantastiskt klimat med golfsäsong året runt. Med vackra omgivningar och en varm gästfrihet är det inget tvivel om att Portugal är en av de bästa golfdestinationerna i Europa. Generellt sett får man väldigt mycket för pengarna när det handlar om golfresor till Portugal. Landet har länge varit en av svenskarna favoritdestinationer när det gäller golfresor inom Europa.

Bo bekvämt på 5-stjäniga Praia D’El Rey Marriott som ligger nära första tee på anläggningens båda banor. De eleganta rummen på Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort har nyligen renoverats och dessutom har hotellet en lyxig spa anläggning med två pooler. Ett stenkast från hotellet ligger blåa havet med kritvit sandstrand. Förutom ta det lugnt i en solstol efter golfrundan finns det flera aktiviteter att hitta på som surfing och bodyboarding. Vi på Luxury Golf Travel rekommendera starkt Praia D’El Rey.

I Praia D’El Rey ligger två fantastiskt fina golfbanor West Cliffs Golf Course och Praia D’El Rey Golf Course. För mer information gå in på https://luxurygolftravel.se/trip/praia-del-rey/ eller https://www.praia-del-rey.com/en/home/

Se våra paketresor till Praia D’El Rey

West Cilffs Golf
4 Dagar
5% Off
17573 kr 18452 kr

Praia D’El Rey är en av Portugals bästa golfresorter och håller en hög klass. 2007 fick Praia D’El Rey priset…

Du kanske också gillar…