Golfresor till Spanien

Costa Del Sol

Golfresor till Spanien och till Finca Cortesin som är en av Spaniens bästa golfbanor är något alla vill uppleva. Med sina drygt 400 golfbanor så är Spanien en av Europas ledande golfdestinationer. Du hittar ofta mycket bra hotell och restauranger i närheten av golfbanorna. De allra bästa banorna ligger utmed kusterna och områden som Costa del Sol och Costa Blanca. Det finns ett brett utbud av golfbanor av olika karaktär och svårighetsgrad.

Costa Del Sol

Golfbanan Finca Cortesin som ligger i hjärtat av Costa Del Sol är en välmanikurerad mästerskapsbana som rankas bland dom bästa i Europa. Costa Del Sol har Europas bästa klimat med över 300 soldagar per år. Klubben har inte bara en golfbana utan ett femstjärnigt hotellet som ligger intill banan med en trendig Beach Club, en Michelin-belönad restaurang och lyxigt SPA.

Finca Cortesin

Finca Cortesin

Själva golfbanan som bandesignern Cabell B Robinson och landskapsarkitekten Gerald Huggan har gjort är helt fantastisk med sina 6736 meter från back tee (det finns 5 tees) och med fler än 100 bunkrar.

För mer information https://www.fincacortesin.com/golf eller https://luxurygolftravel.se/trip/golfresor-till-spanien-och-till-finca-cortesin/

Ascari Race Resort
Ascari Race Resort

Inte långt från Finca Cortesin ligger den privatägda motorbanan Ascari ”Race Resort”.

Den omsätter fem miljoner euro om året och har över 60 medlemmar vars superbilar står i garagen runt banan. En sevärdhet för den som har lite motorintresse.

Se våra paketresor till Finca Cortesin:

Finca Cortesin
4 Dagar
36159 kr 34437 kr

Golfresor till Spanien och till Finca Cortesin som är en av Spaniens bästa golfbanor. Finca Cortesin har varit värd för…

View Details

Du kanske också gillar…